sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Budinca de legume - Reteta bebe 6 luni +


Budinca de legume  (4 portii x 120 g)
Calorii: 145/portie

 Ingrediente: Piure de legume (cartofi, dovlecei, pastarnac, morcovi, fasole verde) 200 g, paine alba 40 g, lapte 60 ml, galbenus de ou 1 buc, branza de vaci 60 g, unt 10 g, pesmet 10 g, sare 2-4 g, eventual sos alb sau sos de rosii 60-80 ml.
Preparare: In piureul de legume (legumele specificate, fierte si pasate in blender) se adauga galbenusul, branza de vaci, painea inmuiata in lapte si
sarea. Budinca se coace la cuptor 40-50 min intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet, acoperita cu o hartie unsa cu unt.
Se poate servi cu smantana, iaurt, sau cu sos de rosii.